Försäljning

Vi stävar efter att tillföra ny och spännande öl till marknaden som vi själva skulle vilja dricka. Därför har vi oftast nya produkter för er att köpa.

Vi kan även brygga en viss öl, eller stil av öl, till just er för att komplettera ert redan befintliga utbud.

Specialbeställning

Vi kan nu erbjuda specialbeställning av öl. Tillsammans med era önskemål kan vi ta fram en helt unikt öl till just er. Är du en restaurang eller bar som vill utöka er variation, en svensexa eller ett företag som ska ha en fest? Kontakta oss för att ta fram just er öl.

Profileringsöl

Vi kan nu även erbjuda vår öl med er egna etikett. Är ni en bar som vill ha er egen öl eller företag som vill ha en öl med eran egna etikett på företagsfesten eller mässan.

Vi tar fram en etikett med er och vill ni ha en specialbryggd öl till just er så tar vi fram ett recept tillsammans med er.

Kontakta oss för att ta fram just er öl.

Hyra fatölsanläggning

Vi hyr ut en fatölsanläggning av typen Lindr Kontakt 40/K med två kranar och kompressor. Upphämtning och lämning sker i Enköping på bryggeriet. Spillbricka, rengöring och anslutningspaket som passar våra fat ingår i priset.

Kontakta oss för pris och tillgänglighet.

Paketeringsalternativ

Keykegs

Alla våra fat är engångs och återvinningsbara Keykeg fat som använder deras egna Keykeg koppling. Vi har fat i storlekarna 20 och 30 liter.

Vill ni ha mer information om Keykeg, besök: keykeg.com

Försäljning till barer och restauranger

Kontakta oss om ni är intresserade av att köpa vår öl så återkommer vi med vad vi har för öl tillgängligt just nu och leveransmöjligheter.

Systembolaget

Läs mer om hur du gör för att beställa via Systembolaget.